O nama

MMS vizija

Naša misija

Misija kompanije MI Medical Solutions je da svojim korisnicima ponudi širok asortiman proizvoda iz segmenta ortotike za decu i odrasle, kućne nege i rehabiltacije, pomagala za kretanje, proizvoda nakon mastektomije i zračenja, proizvoda za sportiste, uložaka za stopala i inovativnih medicinskih rešenja u službi očuvanja zdravlja i terapije oboljenja. Na raspolaganje stavljamo širok asortiman proizvoda visokog nivoa kvaliteta po konkurentnim cenama, različitog cenovnog ranga i prilagođenog svim korisnicima. Obezbeđujemo distribuciju kroz našu specijalizovanu prodavnicu i web shopa  za naše nepokretne i slabo pokretne korisnike definisana je opcija izlaska na kućnu adresu ili adresu ustanove gde se sprovodi lečenje. Osiguranici  RFZO i SOVO fonda za zdravstveno osiguranje ostvaruju pravo preuzimanja pomagala na nalog.

Naša vizija

Naša vizija je da kroz konstantno usavršavanje kadra, praćenje medicinskih inovacija na svetskom nivou, implementacije novih tehnologija i osluškivanja potreba korisnika stvorimo reputaciju kompanije koja ima najbolje rešenje za bilo koji medicinski problem ili stanje. Želimo da pružimo inovativna rešenja u službi Vašeg zdravlja i najviši nivo profesionalizma u pružanju usluge.

Ciljevi

Unapređenje zdravlja i kvaliteta života, implementacija novih tehnologija i dijagnostičkih procedura na zadovoljstvo korisnika i podrška kada je to najpotrebnije.

Radno vreme

Cara Dušana 48 - Novi Sad

Pon - Pet8:00 - 20:00

Subota9:00 - 16:00

NedeljaZatvoreno

top
X